Események

KLUB KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ
2018. február 03-án szombaton 11 órakor, Kőbányán a Kőrösi Csoma Kulturális Központ 1-es termében. Az alábbi honlapon van térkép is.
Ezúton is szeretettel hívom minden klubtagunkat, erre a tényleg kultur helyre, ahol parkolóhelyek, hangosított tanácsterem és büfé vár bennünket. A hagyományos menetrend szerint fogunk haladni. A témák fontossága miatt kérek mindenkit, hogy jelenjen meg !!! Szakosztályaink pártoló tagjait is kérem jöjjenek el minél többen, mert a légtér engedélyek kérdése a biztosításunk állása, klubunk fennmaradása, mindenkit egyaránt érdeklő kérdések.
A másik nagy kérés, hogy az éves tagsági díjakat mindenki itt fizesse be. A tagdíjak közül minden a régi, kivéve a pártolói tagdíj, mely 2000,-Ft/ évre emelkedett és remélem ez nem okoz majd senkinek gondot. Egy külön kérés, hogy mindenki pontos összeget hozzon egy borítékban, mert nem lesz váltó pénzünk. A szakosztály vezetők összegyűjthetik a pénzt, csak legyen róla pontos leírás a borítékban. Az MMSZ tagdíjakat a klub egy összegben fogja átutalni a szövetségnek a megfelelő nyilvántartással együtt.
Nagyon fontos lenne, hogy ismerőseitek, akik nem adták még meg email címűket, írják meg azt Rusznák Mikinek az mrusznak@gmail.com-ra, mert ő fogja feltölteni az MMSZ nyilvántartásba is a klubtagjainkat.
Várok Mindenkit Tisztelettel
Török László
BPMSE Elnök sk.